Events


Birkedal Hartmann og D.D.E. på TV2 !
Tirsdag 10. mai, kl. 20.30, starter det første av i alt seks programmer i dokumentarsereien om D.D.E.. TV2 har fulgt den folkekjære gruppa på turné i Norge, og også på tur til Cognac og Bordeaux.
   

Chateau Lafite 1910 Birkedal Hartmann funnet i Vancouver B.C.
September 2004, fikk canadieren Tyler Dawson, hvis hobby er vinsamling, anledning til å kjøpe en privat vinkjeller på auksjon efter den avdøde eieren, en 90 år gammel mann, som var en flittig vinsamler.
   

Flasken i boken
Leif Espen Skjegstad,bokmaker,fabelaktig kunstverk av verdens største bok med flaske i (3 liter).Men Rosenborg tapte 1-3 den kvelden...
   

For alle seilere

Bilder fra Nioulargue,Voile de StTropez

Birkedal Hartmann var equipment sponsor av en 50 foot seilebåt under den siste Voile de St Tropez uken som foregikk fra den 2 Oktober selfølgelig i St Tropez.Denne regattaen er en av de fineste samlinger av gamle seilbåter i verden. De hurtigeste seilbåtene i verden var også tilstede.

Efter en uke regatta hver dag kom vi på 38 ende plass sammenlagt til slutt men vi tok mange fine bilder som du kan se her ! ! ! ! ! ! !

   

Haukeland Sykehus
Vinhuset NoFra AS i samarbeid med Hilton Cognac Club i Bergen donerer 38.680 kr. til Barneklinikken ved Haukeland Sykehus
   

Konjakk presentasjon i Paris

Thursday December 4th 2003, the French-Norwegian Chamber of Commerce in Paris organised a cognac tasting for their members in the residence of H.E.M. Sven Erik Svedman, Ambassador for Norway in France.

As a special event and probably for the first time, they had invited together the five "norwegian" cognac houses.

   

Konsberg Cognac
Når gode venner besøker Birkedal Hartmann og blander Cognac.
   

Lansering Finnmarkscognac
Finnmarks hotelforening besøkte Birkedal Hartmann i Jarnac. Ut av dette besøket ble det en Cognac og en vin. Det ble en fabelaktig lansering på Quality i Alta under årsmøtet til Foreningen med lokale attraksjoner.Se bilder
   

Lordens XO lanseres fredag 2. mai 2003
   

Når Monsieur Stordalen lager fest,så menes det fest.
Så privat fest med Slade ! ! ! Tusen og en natt, var temaet, men når CHOICE KJEDEN OG Petter Stordalen lager fest i Gøteborg under VK06 da menes det alvor.
   

Pressecognacen er kåret
   

Vinxpo messen i Oslo i September2005, DDE mottar sin gullflaske.
I platebransjen mottar man gullplaten for 20 000 flasker solgt, hos Birkedal Hartmann også.